Udgivet i

Fem flotte pandebånd til ethvert budget

Fem flotte pandebånd

Pandebånd

På jagt efter et pandebånd? Der findes et væld af flotte pandebånd på markedet, men hvordan får man et overblik over udvalget og priserne? På Udstyrspriser.dk finder du et stort udvalg af pandebånd i alle prisklasser og designs, for eksempel pandebånd med tom rille, rhinsten eller flettede pandebånd.

Her er Udstyrsprisers udvalg af fem flotte pandebånd, der koster mellem 79 og 385 kr, så der er noget til enhver smag og budget.

 

 

 

Brunt AB pandebånd med tom rille

AB Pandebånd med tom rille, brunt

Dette AB Pandebånd med tom rille er et flot, havannabrunt pandebånd. Du kan selv lægge pynt i den tomme rille. Rigtigt fint simpelt design til en god pris. Modellen er buet og rillen er 10 mm. Fås i fem størrelser: Shetland 36,5cm Pony 38 cm Cob 40 cm Full 42 cm XFull 44 cm.

Køb nu til kun 79.00 DKK

tomme pandebånd

AB Pandebånd med tom rille, sort

Dette sorte tomme pandebånd er klar til at blive pyntet. Det danner en flot og klassisk base for dit design. Modellen er buet og med 10 mm rille, men der er også mulighed for at vælge 8mm rille. Det er lavet i lækkert, sort læder, men koster kun 99 kr. Fås i fem størrelser: Shetland 36,5cm Pony 38 cm Cob 40 cm Full 42 cm XFull 44 cm.

Køb nu til kun 99.00 DKK

Pandebånd lilla  

HH Pandebånd, lilla

Dette Harrys Horse pandebånd er fremstillet i et kurveformet design og er lakeret. Farven lilla er en smuk, feminin farve. Det er udsmykket med AB-krystaller.

Køb nu til kun 165.00 DKK

Swarowski pandebånd

BR Pandebånd “Square”

Her er pandebåndet til rytteren, der elsker god kvalitet og flot udsmykning, der passer til enhver hest. Dette flotte pandebånd har et smalt design og er fremstillet af blødt læder med skinnede rektangulære Swarowski krystaller. Fås i læderfarven brun eller sort, og du kan vælge mellem guld eller sølv udsmykning. Pandebåndet kan købes i størrelserne Pony/cob – Full.

Køb nu til kun 379.00 DKK

rødt pandebånd

ByWeber pandebånd

Dette ByWeber Pandebånd har et flot, interessant men stadig klassisk design i rød med Swarovski elements. Selvom det er et smukt og klassisk pandebånd, der passer til enhver hest, så er det samtidigt også unikt. God kvalitets pandebånd med røde og hvide Swarovski elements.

Køb nu til kun 385.00 DKK

 

De her fem flotte pandebånd er bare nogle få eksempler på det store udvalg, vi samler sammen på Udstyrspriser.dk. Hvis du smutter over på www.udstyrspriser.dk kan du få det fulde overblik over tusindvis af rideudstyrprodukter fra mange danske butikker.