Udgivet i

Tre innovative dameridebukser [der kan blive dine]

Der er sket meget på ridebuksefronten siden bomuld og ruskind. Mange rideudstyrsproducenter er begyndt at nytænke i materialer, pasform og grip til stor fordel for os ryttere.

Med alle de mange design, vi har at vælge mellem i dag, behøver du heller ikke gå på kompromis med udseende eller teknologi. Markedet er kæmpestort, så du kan sagtens finde et par kvalitetsbukser, der både er innovative og smarte.

Her er et par eksempler:

 

Harcour ridebukser – Jalisca

Harcour ridebukser - Jalisca
Harcour ridebukser – Jalisca

Om Harcour

Harcour er et fransk rideudstyrsmærke. Deres fire vigtigste designere er alle ryttere med en lidenskab for hestesporten og godt design. For Harcour handler godt design ikke kun om det lækre udseende. Det handler lige så meget om brugbarhed og kvalitet. De glemmer aldrig, at ridesporten er en sport og bruger derfor materialer, der er praktiske, vandafvisende og behagelige.

Om Jalisca

Jalisca er et par lækre ridebukser i mørkeblå med flotte kontrastsyninger, to falske baglommer og broderi på den højre lomme. Ridebuksen er vandafvisende og har elastik ved benåbningen. De har det desuden “Fix System” teknologi på indersiden af knæet, der fungerer som knægrip.

Se prisen her.

 

 

Equiline Cedar ridebukser

equiline cedar ridebukser
Equiline Cedar ridebukser

Om Equiline

Equiline er Italiens førende producent af ridetøj og accessories til rytteren. Selvom ridetøjet er deres fokus, så er de også ret gode til at lave sadler og tilbehør til hesten. Equilines mission er elegance og kvalitet. Alle deres produkter bygger på et godt traditionelt håndværk, der gør brug af innovative materialer. Resultatet er et fremragende design, som det også kan ses i de her lækre Cedar ridebukser.

Om Cedar

De her ridebukser går ikke på kompromis med kvaliteten. De har stor elasticitet, et moderne snit, normal talje og god pasform i sadlen. Der er to forlommer, to sidelommer med lynlås og elastik ved benåbning.

Se prisen her.

 

 

 

 

Catago tailored ridebukser med fullskind

catago tailored ridebukser
Catago Tailored Ridebukser

Om Catago

Catago er et af de mere kendte mærker og en stærk spiller på markedet i dag. De henvender sig til den kvalitetsbevidste rytter med deres innovative og stilfulde produkter. Faktisk går de meget op i, at deres ridetøj skal være både behageligt og funktionelt, være i god kvalitet og samtidigt se brandgodt ud.

Om Catago tailored ridebukser

Catago Tailored Ridebuks kommer med flotte detaljer i råt læderlook og skinnende semi-gennemsigtigt broderi. Buksen er let, åndbar og i innovativt materiale med fantastisk slidstyrke, antipeeling og stretch. Buksen har normal talje og fås i fuldskind med stretch, eller silikonegrib ved knæ. Silikonebuksen er forstærket i sædet og ved knæ med blødt lycra. Den hvide model har antislip i taljen, der holder stævneskjorten på plads.

Se prisen her.

 

 

Der er meget mere at komme efter

De her tre ridebukser er enormt lækre, men der er meget andet at vælge mellem. Ridebukser kommer i mange afskygninger, så det er bare med at gå i gang med at sammenligne. Det er heldigvis nemt her på Udstyrspriser, hvor du kan få overblik over mange produkter på markedet uden at skulle rundt på mange forskellige hjemmesider.
Hop over til ridebukserne for at se flere fede innovative bukser.