Lidt om hvordan du bruger Udstyrspriser

Sådan shopper du

Det er nemt at shoppe på Udstyrspriser. Siden giver dig overblik over mange tusinde produkter fra danske udstyrsbutikker. Du køber et produkt ved at trykke på “Til butik”-knappen. Så sender linket dig direkte hen til den rideudstyrsbutik, som sælger produktet. Selve købet foretager du på den butik, som har produktet til salg.

Shop per kategori

Hvis du ikke er helt sikker på hvad du leder efter kan du bruge kategorimenuen i venstre side af skærmen. Kategorierne er delt op i udstyr til hest og rytter, så det er nemt at finde rundt i.

Søg på et produkt

Du kan også søge på et produkt direkte, hvis du allerede nu ved hvad du leder efter.

Køb på butikkens egen side

Når du klikker dig ind på et produkt, som du har lyst til at købe, så trykker du på “Til butik”-knappen og linket sender dig direkte hen til den rideudstyrsbutik, som sælger produktet.

Udforsk resten af siden

Følg med på bloggen

Læs med på bloggen og bliv klogere på udstyr. Der er altid nye gode råd om støvler, dækkener, ridehjelme, jakker og så videre.

Find ud af mere om butikkerne

Udstyrspriser samarbejder med mange danske udstyrsbutikker. Find ud af hvilke butikker vi repræsenterer under menupunktet Butikker.

Kom med i fællesskabet

Vi elsker altid at høre fra dig lige meget om du vil give os ris eller ros eller deltage i samtalen på bloggen. Du kan også oprette en konto.