Udgivet i

Populært rideudstyr på Udstyrspriser – Animo ridebukser og Anky ridejakker

Stort udvalg af animo ridebukser og anky ridejakker.

Anky og Animo er to populære mærker og det er ikke uden grund. De tilbyder begge høj kvalitet til en god pris. På Udstyrspriser har vi et stort udvalg af rideudstyr fra mange forskellige mærker, blandt andet Animo og Anky. Her gennemgår vi to flotte Animo ridebukser, et par Anky ridebukser og tre fede Anky ridejakker, der er på webshoppen lige nu. Hvis du gerne vil se resten af det store udvalg, så skynd dig over på vores online rideudstyrsbutik.

 

Populære Anky og Animo rideudstyr på Udstyrspriser lige nu

Anky ridebukser med knægrip
Anky ridebukser “gun metal”

De her lækre Anky ridebukser med knægrip kommer i en flot rødbrun “gun metal” farve og har masser af smarte detaljer. Der er broderi på baglommer samt diskrete detaljer med sorte sten.

Køb her

Animo ridebukser, cowboy jean look
Animo ridebukser Jeans
Animo ridebukser er et populært ridebuksevalg for mange ryttere. De her Animo ridebukser har et afslappet, forvasket look med krystaller på baglommerne. Billedet viser bukser med knægrip, men de fås også i full grip. Bukserne har desuden elastik ved anklerne, så de er meget behagelige at have på. Der er også plads til bredt bælte.

Køb her

Animo ridebukser til piger og drenge
Animo ridebukser til piger og drenge
Animo ridebukser Niki/Niklas er et par ridebukser i høj kvalitet til både drenge og piger. Ridebukserne er med knæ grip og er lavet i et blødt, eftergivende materiale der giver super pasform. De her Animo ridebukser har et enkelt, afslappet design i blødt jeans materiale og elastik ved anklerne.
Køb her.

Anky Parka ridejakke
Anky Parka ridejakke
En god ridejakke er vigtigt både sommer og vinter. Den helt igennem legendariske Parka ridejakke fra ANKY i super lækker kvalitet er svaret for mange ryttere. Den er fremstillet i 100% polyester og fås i en flot heraldic blå farve.

Køb her.

Anky Mockneck ridebluse ridetøj
Kaffebrun Anky Mockneck
Denne flotte kaffebrune mockneck ridetrøje er super behagelig, luftig og minimalistisk. Den er lavet af 4-vejs stretch 90% polyester og 10% spandex. Passer godt til dig, der elsker bevægelsesfrihed, da den ikke fylder under vest eller jakke. Meget åndbar og luftig.

Køb her

Anky ribbon ridejakke.
Anky Ribbon ridejakke
Denne parka ridejakke er behagelig og har god pasform med mange smarte detaljer, Den sidder flot på de fleste, og er praktisk både i stald og på hesteryg. Ridejakken er vandtæt med tapede syninger og vindtæt samt meget åndbar. Super godt valg til stald eller hverdagsbrug i den kolde tid.

Køb her

Find mere rideudstyr på Udstyrspriser.dk

De her ridebukser og ridejakker er populære hos mange ryttere, men nogle gange er der brug for at shoppe rundt før du finder det helt rigtige. På Udstyrspriser.dk har vi et kæmpe udvalg af billigt rideudstyr og rideudstyr i alle prisklasser samlet sammen fra mange danske udstyrsbutikker. Besøg vores online rideudstyrsbutik eller udstyrsbloggen for ugenlige blogopslag om rideudstyr og ridning.