Om os

heste-klipper

LIDT OM HVEM VI ER

HISTORIEN OM UDSTYRSPRISER.DK

Rideudstyr er uundværligt for os ryttere og hesteejere.

Som rytter og som hestejer har du brug for lynhurtigt at  se hvilke produkter, der er på markedet – og hvad du må slippe for dem.

Det er baggrunden for, at vi tilbage i 2o12 tænkte de første krøllede tanker om en ny webportal med et gigantisk udvalg af rideudstyr.

En portal, hvor du som rytter lynhurtigt kan se hvad de forskellige udstyrsbutikker har på hylderne, og hvad det skal koste.

Siden dengang er der tænkt, tegnet og tastet i hundredevis af timer – så vi i dag  står vi med en portal med over 10.000 aktuelle udstyrprodukter, og som bliver besøgt af tusindvis af ryttere hver eneste måned.

sort-staevnejakke

GIGANTISK UDVALG
Over 10.000 ridestøvler, jakker, sadler med videre. Udstyrspriser samler et gigantisk udvalg af rideudstyr fra danske udstyrsbutikker.

SPAR PENGE
Sammenlign produkter og find det helt rigtige rideudstyr til den helt rigtige pris. Udvalget er enormt. Produkterne finder du hos mange forskellige udstyrsbutikker.

PROFESSIONEL SERVICE
På Udstyrspriser.dk finder du udstyr fra professionelle webshops. Butikkerne yder solid faglig sparring og service, så du altid er i trygge hænder, når du handler.

SÅDAN KOMMER DU I KONTAKT MED OS

jannie

Jannie holder styr på alt, der handler om samarbejdsaftaler og annoncering

Mail: [email protected]
Telefon: 22 96 39 92

mette-pasfoto2

Mette skriver tekster og varetager kommunikation hos udstyrspriser.dk

Mail: [email protected]

SPØRGSMÅL OG SVAR

KONTAKT OS

UDSTYRSPRISER.DK
Willemoesgade 41, 1. sal

RING TIL JANNIE FOR ANNONCERING ELLER SAMARBEJDE
22 96 39 92

VI VIL GERNE HJÆLPE - SKRIV OG SIG HEJ
[email protected]