Ofte stillede spørgsmål

Er dit spørgsmål allerede blevet besvaret?

Kan jeg købe og betale rideudstyr direkte på Udstyrspriser.dk ?

Udstyrspriser.dk giver dig overblik over markedet for rideudstyr ved at samle mange tusinde produkter fra danske udstyrsbutikker.

Når du klikker dig ind på et produkt, som du har lyst til at købe, så trykker du på “Til butik”-knappen og linket sender dig direkte hen til den rideudstyrsbutik, som sælger produktet.

Selve købet foretager du på den butik, som har produktet til salg.

Jeg ser et produkt, men linket til butikken virker ikke ?

Udstyrspriser.dk opdaterer løbende produkter, billeder og links på siden.

Der kan dog ske det, at butikken har udsolgt eller har flyttet produktet til en anden placering på webshoppen. Derfor kan det desværre indimellem ske, at linket til produktet ikke virker.

Spørg altid i butikken. Det er butikkens eget udvalg og varelager, der er gældende i sidste ende.

Hvor meget rideudstyr er der på Udstyrspriser.dk ?

Udvalget af rideudstyr er gigantisk  på Udstyrspriser.dk. I skrivende stund er der over 10.000 produkter på siden, og der kommer hele tiden flere til.

Kan jeg få professionel hjælp hos Udstyrspriser.dk?

På Udstyrspriser.dk finder du udstyr fra professionelle webshops. Butikkerne yder solid faglig sparring og service, så du altid er i trygge hænder, når du handler.

Skal jeg returnere min vare hos Udstyrspriser eller hos butikken?

Når du køber et produkt gennem Udstyrspriser.dk, er det butikkens egne vilkår, der gælder. Det betyder at alt fra betaling til returnering skal foregå gennem den butik, der solgte produktet til dig.