Udgivet i

Bliv inspireret: Ni gaveideer til rytteren, der koster under 100 kr

Bliv inspireret: Fem gaveideer til rytteren.

Det er weekend midt i december, julen står for døren, det er ved at nærme sig den tid, hvor du skal købe dine julegaver. Måske har du allerede været ude og købe de første par ting. Måske er du slet ikke kommet i gang endnu.

Lige meget hvad, så skal din gode veninde, som du altid mødes og rider tur med i stalden, have noget. Og så skal du også have noget med til den årlige pakkeleg i med din hestetossede familie.

Men det skal være små ting – ikke noget med dyre pandebånd, bukser, trenser eller jakker. Så hvad kan du finde på?

Her er ni gaveideer til rytteren, der koster under de 100 kr, og som er både brugbare og budgetvenlige.

Julegaveideer til rytteren
Hesteøreringe til 79.00 DKK

Gaveide nr. 1: Hestesmykker

Hestesmykker er en sød, personlig gave som de fleste ville blive glade for. Det siger noget om dem som person, og det er noget de kan have på hver dag, som kan minde dem om dig og om jeres fælles interesse. Du kan både finde hverdagssmykker eller den lidt mere pæne slags, der kan bruges til fest. Eller hvad med en broche, der kan sidde på jakken til det næste dressurstævne?

Sløjfe til dressur
Sløjfe til 69.00 DKK

Gaveide nr. 2: Hårpynt

Hårpynt går aldrig af mode. Hvis din veninde tit rider dressurstævner, så kan hun måske bruge en sløjfe eller hårnet. Det er også en hyggelig gave at byde ind med til pakkeleg i stalden.

Køb grimeskafter online
3 assorterede grimeskafter til 100 DKK.

Gaveide nr. 3: Grimeskafter

Man kan altid bruge et grimeskaft mere. Det er en gave som med garanti vil blive brugt og elsket, lige meget hvem du giver det til. Det er altid godt med et ekstra grimeskaft i stalden.

Ridepisk med flotte farver
Ridepisk med flotte farver til 79.00 DKK.

Gaveide nr. 4: Ridepisk

Ridepiske har det med at forsvinde, så hvorfor ikke give din veninde en ridepisk med et flot håndtag. Den er både praktisk og lækker og vil blive elsket mange år endnu.

Godbidder til heste
Lækre godbidder til 23.00 DKK

Gaveide nr. 5: Godbidder

Er der allerede rigeligt med ridepiske og træktove i stalden? Bryder din veninde sig ikke om smykker? Så kan du altid give hende nogle godbidder.

Bandagestropper med sten
Bandagestropper med sten til 65.00 DKK

Gaveide nr. 6: Bandagestropper

De her bandagestropper er både elegante og spændende. Stenene giver lidt ekstra pynt, men de er stadig simple. En god gave til din veninde, hvis hun bruger bandager på sin hest. Fås også i hvid.

Ben reflekser til hest
Reflekser til hestens ben til 40.00 DKK.

Gaveide nr. 7: Benreflekser

I den mørke tid skal hesten have reflekser på i trafikken. Reflekserne sælges i par a 2stk. Et absolut must have når du rider ud når det er mørkt. Disse reflekser er 25 cm med 10cm kvalitetsvelcro, foret med blød sort fleece, så hestens ben er godt beskyttet.

Blød magic gnubber strigle til hesten
Blød magic gnubber til 50.00 DKK

Gaveide nr. 8: En ny strigle

Er der problemer med vinterpelsen i år? Måske en god ny strigle er svaret. Denne her magic gnubber har et smart håndtag, så man ikke bliver træt i hænderne, når man strigler.

Cavalliera fleece halstørklæde til rytter
Cavalliera fleece halstørklæde til 79.00 DKK.

Gaveide nr. 9: Halstørklæde

Et smart halstørklæde er et must i stalden om vinteren. Noget, der kan holde kulden på afstand, og som stadig ser klassisk ud.

 

Blev du inspireret?

Hvis du stadig mangler flere ideer til juleindkøbet, så tag et kig på det store udvalg af billigt rideudstyr i vores webshop.
Vi har tusindvis af produkter samlet fra mange rideudstyrsbutikker, så der er helt sikkert noget, der passer til dig og dit budget.