Udgivet i

Fem ridehandsker til under 200 kr

Fem billige ridehandsker til under 200 kr.

Udstyrspriser.dk er hjemmesiden, du skal besøge, hvis du vil have et stort udvalg af billigt rideudstyr. Her kan du finde det helt rigtige udstyr til den helt rigtige pris. Du kan for eksempel finde et par ridehandsker til en billig penge.

Her er Udstyrsprisers udvalg af fem lækre ridehandsker, der koster mindre end 200 kr.

Catago ridehandsker analinlæder

Uvex ridehandsker sportsstyle

Uvex sportstyle ridehandsker

Denne Uvex ridehandske giver super kvalitet for pengene. Den er fremstillet af stærk og åndbart syntetisk materiale, der har kan bruges på touch screen og som samtidigt har et godt greb på tøjlen.

Uvex sportstyle er behagelig på hånden og giver god ventilation til hånden.

Køb nu til kun 189.00 DKK

Elt ridehandsker rosa sand

Elt ridehandsker arosa sand

ELT Arosa ridehandske er en lys, klassisk ridehandske. Den er lavet i et let materiale, så den er perfekt til sommerbrug. Mesh indsatsen gør den ekstra åndbar. Ridehandsken er også flot med rhinestones langs håndryggen. Den er komfortabel for hånden og giver godt greb om tøjlen med tøjleforstærkninger og elastisk rundt om håndleddet.

Køb nu til kun 149.00 DKK

Uvex ridehandsker tune-up  

Uvex tune-up ridehandsker

Uvex tune-up ridehandsker er et par lette Uvex ridehandsker, der har forstærkede slidflader. De giver derfor et godt greb om tøjlen. Handsken er nem at tage af og på og sidder behageligt på hånden.

Køb nu til kun 139.00 DKK

Pfiff ridehandsker

Pfiff ridehandsker

De her Pfiff ridehandsker har en flot mørkegrå farve med et pink logo, der danner en flot kontrast. Handskerne er super behagelige, fordi de er meget elastiske og har velcrolukning. De er robust fremstillet, og vil holde dig længe. De giver et solidt greb om tøjlen på grund af forstærkningerne på handsken.

Køb nu til kun 129.00 DKK

BR ridehandsker two-tone, ridehandsker til under 200 kr

BR ridehandsker two-tone

BR ridehandsker med tofarvet design. God pasform. Fremstillet i læder med elastik for ekstra god pasform. Handsken er tøjleforstærket, og har velcrolukning.

Køb nu til kun 129.00 DKK

 

De her fem ridehandsker er bare nogle få eksempler på det store udvalg, vi samler sammen på Udstyrspriser.dk. Hvis du smutter over på www.udstyrspriser.dk kan du få det fulde overblik over tusindvis af rideudstyrprodukter fra mange danske butikker.