Udgivet i

Casco Ridehjelm: Hvilken skal du vælge?

casco ridehjelm

Mange ryttere savler over den nyeste Casco ridehjelm. Du har måske én i tankerne lige nu, som bare har det hele. Hvis ikke, så gør det heller ikke noget. I dag kommer vi nemlig ind på hvilke af hjelmene har den fedeste teknologi, bedste pris og pasform.

Casco har et stort udvalg af kvalitetshjelme til både hest og rytter. De har lang tids erfaring med at producere udstyr, der holder, ser flot ud og som både fås i billigere og dyrere versioner. Der er noget for enhver rytter. Det er derfor ikke mærkeligt, at mange ryttere i dag går efter en Casco ridehjelm.

Cascos ridehjelme har alle noget særligt at komme med, hvad enten det er super pasform, en fantastisk pris eller ny teknologi. Det kan derfor være svært at vælge lige præcis hvilken Cascohjelm skal være din.

Derfor har vi lavet en oversigt over et udvalg af de populære Cascoridehjelme på Udstyrspriser.dk, så du nemmere kan vælge.

 

Hvad skal en god ridehjelm kunne?

En god ridehjelm skal først og fremmest beskytte dit hoved. Det eneste krav er at den skal være sikkerhedsgodkendt efter EUs standarder. I øjeblikket er det den midlertidige standard VG01, der gælder. VG01 er en standard, der sørger for, at ridehjelmen er testet til at kunne bruges til ridning. Der skal nemlig mere til at beskytte dit hoved mod fald fra hesteryg end der skal til ved for eksempel fald fra cykel. Du kan læse mere om VG01 her.

En god ridehjelm skal også sidde godt på dit hoved. Det duer ikke med en sikkerhedsgodkendt hjelm, hvis den falder af eller glider rundt, hvis du kommer ud for en ulykke. Det er derfor vigtigt, at du finder en hjelm i den rigtige størrelse, som sidder godt ind til hovedet uden at klemme. Nogle ryttere kan have svært ved at finde den rigtige størrelse. Hvis du er en af dem, så kan det ofte hjælpe med en hjelm, der kan justeres. På den måde behøver du ikke finde den perfekte størrelse for at få den perfekte pasform.

En ridehjelm skal også være behagelig og alsidig både vinter og sommer. Her er justerbarhed også et plus. En hjelm, der kan spændes ud, så der bliver plads til pandebåndet, kan gøre en kæmpe forskel, når det er koldt. På samme måde er en smule ventilation rart når du sveder under hjelmen lige meget hvad årstid det er.

 

Så hvorfor er Casco så populært et valg?

Casco har et bredt udvalg af hjelme i mange prisklasser med god pasform, ventilation og justerbarhed. De fleste Cascohjelme er sporty i deres design, og er lavet til at være behagelige. Det er mange ryttere vilde med. Sporty hjelme såsom Casco sidder bedre på mange ryttere end den mere klassiske slags. De er nemlig designet med komfort for øje, så de er for det meste super lette og luftige. Det kan være rart når man skal sidde længe i sadlen, især for ryttere med følsomme hoveder og nakker.

Casco er også super innovative når det kommer til design og farver. Deres hjelme kan fås i alle mulige tænkelige farver, mønstre og størrelser til både børn og voksne. Det giver mere plads til personlig stil. De giver mulighed for at være lidt mere modig og smart. For eksempel har nogle Cascohjelme blomstermønstre, rhinsten eller spændende farvekombinationer.

Her er tre Casco ridehjelme, som alle er super populære for hver deres grund:

 

1. CASCO CHOICE 2: God kvalitet for pengene

Casco choice ridehjelm
Casco Choice 2 er en budget hjelm for den kvalitetsbevidste rytter. Køb her.

Nogle gange vil man bare gerne have en billig hjelm, hvor man får en god kvalitet for prisen. Casco Choice 2 er ikke super dyr, men den har stadig alt det en god hjelm skal have. Så det er en god deal for den kvalitetsbevidste rytter, der samtidigt gerne vil spare penge.

Choice er en hverdagsridehjelm, som er udviklet af Cascos hjelmspecialister med holdbarhed, alsidighed og design for øje. Den kan bruges dagligt hele året og kræver ingen særlig vedligeholdelse.

Samtidigt er det en flot ridehjelm, der ser dyrere ud, end den er med masser af lækre features. Den har individuel tilpasning med Disk-Fit™ komfortsystem og Monocoque-Ultra™ konstruktionen, hvilket gør hjelmen ekstrem sikker og giver højeste komfort. Derudover har Choice et nyudviklet ventilationssystem og praktisk patenteret stropsystem.  Sikkerhedsgodkendelse VG01.

 

2. CASCO MISTRALL II: Super pasform

køb casco ridehjelm
Casco Mistrall II er en let ridehjelm med super pasform. Køb her.

Er du en af de ryttere, der bliver nødt til at prøve samtlige ridehjelme i udstyrsbutikken, før du endelig finder én, der passer? Måske du skulle prøve Mistrall II, som er designet for god pasform og justerbarhed.

Det patenterede stropsystem og Fresh Air-ventilation gør hjelmen utroligt behagelig at have på. Den er både let og sikker (sikkerhedsgodkendelser Vg01), så hvis du hader tunge, varme hjelme er Mistrall II lige noget for dig.

Den ser også hamrende godt ud, lige meget om du vælger den blå, sorte, brune eller blomstermønstrede version.

 

3. CASCO PRESTIGE AIR COMPOSETE: Innovativ teknologi

Casco ridehjelm
Casco Prestige Air Composite har det hele: Maks sikkerhed, lav vægt og lækkert design. Det er en innovativ hjelm, anbefalet af professionelle ryttere. Køb her.

Der bliver hele tiden opfundet ny teknologi, når det kommer til ridehjelme. Casco holder sig ligeledes opdateret om de nyeste trend og har selv produceret et par ridehjelme, der har noget nyt at byde på.

En af dem er Prestige Air Composete, en professionel hjelm med innovativ teknologi, der bare har det hele. God pasform, super udluftning og sikkerhedsgodkendelse VG01 er bare nogle af de ting, Cascos smarteste hjelm kan byde på. Den er desuden lavet med den patenterede Monocoque-Ultra konstruktion, som giver det helt særlige, elegante design, og speedair teknologien sørger desuden for at kombinere maksimal sikkerhed med lækkert design.

Denne Casco ridehjelm er lavet i kvalitetsmaterialer, som giver en lækker følelse og super holdbarhed.

 

 

Hvilken er din Casco?

Casco har noget for enhver rytter, så det er bare med at vælge, hvilken type der passer bedst til dig. Er du stadig i tvivl, kan du hoppe over til vores online rideudstyrsbutik, hvor vi har mange andre ridehjelme. Vi har samlet et kæmpe udvalg af hjelme fra mange butikker, så du finder både alle de populære Cascohjelme samt hjelme fra andre mærker såsom BR, HH og John Whitaker.

Du kan også følge med på udstyrsbloggen, hvor vi diskuterer et nyt udstyrsrelateret emne hver uge.

 

Du kan også downloade denne her ebog helt gratis. Den handler om, hvordan du kan spare penge på ridesporten:

Download din gratis ebog her