Lidt om hvem vi er

Historien om Udstyrspriser.dk

Rideudstyr er uundværligt for os ryttere og hesteejere.

Som rytter og som hestejer har du brug for lynhurtigt at  se hvilke produkter, der er på markedet – og hvad du må slippe for dem.

Det er baggrunden for, at vi tilbage i 2o12 tænkte de første krøllede tanker om en ny webportal med et gigantisk udvalg af rideudstyr.

En portal, hvor du som rytter lynhurtigt kan se hvad de forskellige udstyrsbutikker har på hylderne, og hvad det skal koste.

Siden dengang er der tænkt, tegnet og tastet i hundredevis af timer – så vi i dag  står vi med en portal med over 10.000 aktuelle udstyrprodukter, og som bliver besøgt af tusindvis af ryttere hver eneste måned.

Gigantisk udvalg

Over 10.000 ridestøvler, jakker, sadler med videre. Udstyrspriser samler et gigantisk udvalg af rideudstyr fra danske udstyrsbutikker.

Spar penge

Sammenlign produkter  og find det helt rigtige rideudstyr til den helt rigtige pris. Udvalget er enormt. Produkterne finder du hos mange forskellige udstyrsbutikker.

 

Professionel service

På Udstyrspriser.dk finder du udstyr fra professionelle webshops. Butikkerne yder solid faglig sparring og service, så du altid er i trygge hænder, når du handler.

Sådan kommer du i kontakt med os

Jannie

Jannie holder styr på alt, der handler om samarbejdsaftaler og annoncering

Mail: [email protected]
Telefon: 22 96 39 92

Mette

Mette skriver tekster og varetager kommunikation hos udstyrspriser.dk Mail: [email protected]

Spørgsmål og svar

Kan jeg købe og betale rideudstyr direkte på Udstyrspriser.dk ?

Udstyrspriser.dk giver dig overblik over markedet for rideudstyr ved at samle mange tusinde produkter fra danske udstyrsbutikker.

Når du klikker dig ind på et produkt, som du har lyst til at købe, så trykker du på “Til butik”-knappen og linket sender dig direkte hen til den rideudstyrsbutik, som sælger produktet.

Selve købet foretager du på den butik, som har produktet til salg.

 

Hvor meget rideudstyr er der på Udstyrspriser.dk ?

Udvalget af rideudstyr er gigantisk  på Udstyrspriser.dk. I skrivende stund er der over 10.000 produkter på siden, og der kommer hele tiden flere til.

Jeg ser et produkt, men linket til butikken virker ikke ?

Udstyrspriser.dk opdaterer løbende produkter, billeder og links på siden.

Der kan dog ske det, at butikken har udsolgt eller har flyttet produktet til en anden placering på webshoppen. Derfor kan det desværre indimellem ske, at linket til produktet ikke virker.

Spørg altid i butikken. Det er butikkens eget udvalg og varelager, der er gældende i sidste ende.

Kontakt os