Udgivet i

8 smarte ridebukser til kvinder, som du kan finde lige nu på Udstyrspriser.dk

Smarte ridebukser til kvinder

På Udstyrspriser.dk har vi et gigantisk udvalg af ridebukser til kvinder, mænd og børn. Dem har vi samlet sammen fra mange danske udstyrsbutikker, så du kan danne dig et overblik. Du kan nemt vælge mellem de forskellige features og prisklasser. Denne her artikel er det perfekte sted at starte, hvis du er på udkig efter et par smarte ridebukser, der både skal være tjekkede og lækker kvalitet.

Her er Udstyrsprisers særlige udvalg af otte smarte ridebukser til kvinder.

 

Montar Olga ridebukser

Disse Montar Olga softshell ridebukser til kvinder er dejligt varme og deres vandafvisende overflade sørger for at holde dig tør på rideturen. Den bløde børstede fleece på indersiden sætter en stopper for ømme, forfrosne lår. Ridebukserne har fullskinssæde og flot broderi på begge baglommer samt jeanslommer og bæltestropper.

Køb nu til kun 989.00 DKK

Montar ridebukser med nitter

Montar ridebukser med ‘nitter’ Flotte, sorte ridebukser fra Montar med full grip og sorte nitter ved lommer og lænd. De sorte nitter giver et flot udtryk uden at være prangende. Bukserne har Montars gode og velkendte pasform med høj talje. Ridebukserne har elastik ved anklen.

Køb nu til kun 99.00 DKK

Montar ridebukser med nitter

Pikeur Lucinda

En lækker ridebuks fra Pikeur i sort med fuldgrip. Klassiske med en enkel lynlås lomme foran.

Køb nu til kun 1,375.00 DKK

Mink Horse Power Grip

Smarte ridebukser med stjerner og striber. Supersmarte og velsiddende ridebukser med power silikonegrip som giver et sikkert sæde i sadlen. Silikonen er lavet som stjerner i sædet og striber på inderlår og knæ. Ridebukserne har høj lining bagtil som får dem til at sidde tæt og perfekt. Og buksebenene er afsluttet med minimal-sømme og elastik-manchet, så bukserne tilpasser sig benet. Fås i flere flotte farver: navy, rød, grå, denim og hvide stævneridebukser. Fås også til børn.

Køb nu til kun 699.00 DKK

Animo Nerida

Lækre og elegante ridebukser i mørk navy fra Animo. Et super flot design med blomsterbroderi på baglommerne og kobber lynlås. Ridebukserne er med full grip og kraftig knæ grip og har elastik ved benåbningen.

Køb nu til kun 1,869.00 DKK

Højtaljede Montar ridebukser

Montar ridebukser – ESS Flotte højtaljede ridebukser med full silicone grip, to lommer foran, dobbelt hægte lukning og elastik ved benåbningen.

Køb nu til kun 1,869.00 DKK

BR Birdy

Ridebukser i unik, fræk farve med to påsatte lommer med sølv og farvet kæde på bagsiden, små nitter på bæltestrop •og silikone grip.

Køb nu til kun 699.00 DKK

Niva ridebukser

Ridebukser med god pasform og fullskind. Lækker ridebuks som er elegant og komfortabel uden sidesømme. Fullskindsridebuks med bæltestropper, lynlås lommer foran og bagpå, åndbar og bi-elastisk microfiber materiale.

Køb nu til kun 699.00 DKK

 

De her fem flotte og smarte ridebukser er bare nogle få eksempler på det store udvalg, vi samler sammen på Udstyrspriser.dk. Hvis du smutter over på www.udstyrspriser.dk kan du få det fulde overblik over tusindvis af rideudstyrprodukter fra mange danske butikker.